el nostre Cargol








El nostre cargol és l'Helix Aspersa Müller, conegut comunament com a cargol bover al nostre país i com a burgajo, moro, caramecha, coccioletta, petit gris, barraskilosak o escargot chagriné en altres comunitats i països.

A la granja reben un tractament específic a la seva biologia i la manipulació dels animalons compleix totes les normes de salut i de respecte animal.



Viuen a l'aire lliure, l'emplaçament no ha sofert cap tipus de tractament químic. Està cuidat segons les bones practiques ecològiques que permeten oferir un microclima adequat per al perfecte desenvolupament biològic del cargol.





I així, els nostres habitants creixen i s'engreixen per convertir-se en una delicadesa gastronòmica d'excel·lent qualitat.

El cargol que criem és de carn blanquinosa, tendre i amb la closca ben dura.




Seleccionem els millors exemplars , un per un, segons la seva mesura i homogeneïtat per a la venda al detall. Per això és important avisar-nos amb temps per preparar curosament la comanda que necessitareu.



En sacs de malla els servim vius, dejunats i operculats, amb garantia sanitària i traçabilitat.



  Us atendrem al 687 507 103  

 moncargolscp@gmail.com 




*El lliurament de la comanda és gratuït per a serveis i establiments professionals